Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   Tehnološki partnerji, ki sodelujejo pri avtomatizaciji

   Sodeluj z našimi tehnološkimi partnerji specialist in ustvari svojo popolno rešitev.

  • Deli tehnologijo in maksimiraj produktivnost

   Povezujemo se z najboljšimi tržnimi strokovnjaki, da zagotovimo najboljše storitve za učinkovitost v industriji. Partnerski program za sodelovanje pri avtomatizaciji ti omogoča ustvariti popolno rešitev, saj lahko izbereš tehnologijo naših partnerjev in jo vključiš v ponudbo družbe Schneider Electric.

   Default Alternative Text

   Partnerski program za sodelovanje pri avtomatizaciji

   Koristi in priložnosti

   • Ikona sestavljanke Za stranke Ko pripravljamo projekt ali rešitev avtomatizacije zate, se obrnemo na naše partnerske družbe CAPP, ki dodajo inovativne tehnologije in se nam pomagajo hitro odzvati na tvoje potrebe, saj lahko prispevajo manjkajoče delce v sestavljanki rešitve za avtomatizacijo.
   • Ikona rokovanja Za partnerje Zainteresirani smo za partnerstvo s podjetji, ki razvijajo rešitve in izdelke, ki lahko dopolnijo naše rešitve. Če želi tvoje podjetje izkoristiti podporo naših poslovnih povezav, je to program zate.

   Kako ti lahko pomagamo

   Pomagamo graditi celovite rešitve za avtomatizacijo tvojega poslovanja, saj razpolagamo z več kot 50 tehnološkimi partnerji in več kot 300 izdelki. Naš portfelj se deli v 3 kategorije:

   SpoznaSpoznaj naše izdelke in partnerje

   • Privzeto spremenjeno besedilo Proizvodi

   • Privzeto spremenjeno besedilo Partnerji

   • Mackmyra: destilacija s težnostjo

    Podjetje Mackmyra je najelo Schneider Electric za pripravo rešitve za njihovo novo destilarno s poudarkom na učinkovitosti, občutljivosti okolja in varnosti. Schneider Electric je s seboj pripeljal partnerja za avtomatizacijo, družbo Bihl&Weidemann, saj je vedel, da bo njihova ponudba pomagala najti pravo rešitev za to stranko.

    Preberi zgodbo o uspehu
   • How Prosyst AdiagX80 modules completes our PLCs’ offers

    Discover what CAPP technology partner Prosyst can bring to Schneider Electric customers.

   • Izvajanje lastniških protokolov v avtomatizaciji rudarske družbe

    To sodelovanje ponazarja rudarski projekt, ki sta ga pripravila Schneider Electric in Gold Strategic Partner Hilscher. Schneider Electric velja za vodilno podjetje v industriji pri zagotavljanju rešitev za sektor rudarstva ter pridobivanja kovin in mineralov. V tem primeru je stranka iz Argentine najela naše storitve za svoj obrat za pridobivanje litijevega karbonata.

    Več informacij
    Default Alternative Text
   • Premagovanje omejitev presežnega komuniciranja

    Tesno sodelovanje med podjetjema Schneider Electric in Gold Strategic Partner Niobrara R&D je prišlo do izraza v projektu vodooskrbnega podjetja v Dallasu. Njihov cilj je bil priprava projekta širitve sistema procesnega nadzora ob hkratnem načrtovanju za prihodnost ter zagotavljanju zanesljivih storitev svojim strankam po pošteni ceni.

    Odkrij, kako
    large water pipe

    Poveži se z nami

    Privzeto spremenjeno besedilo

    Izzivi

    Za izpolnjevanje zapletenih poslovnih in sistemskih zahtev s preprostimi, učinkovitimi in smotrnimi rešitvami gojimo ekosistem, ki vključuje tehnološke partnerje, ki sodelujejo pri avtomatizaciji (CAPP). Po strogem testiranju in ocenjevanju priporočimo ponudbo izdelkov CAPP, kar zagotovi našo odzivnost in prožnost pri rešitvah.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.