Slovenia

Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

 • Default Alternative Text

  Tehnološki partnerji, ki sodelujejo pri avtomatizaciji

  Sodeluj z našimi tehnološkimi partnerji specialist in ustvari svojo popolno rešitev.

 • Deli tehnologijo in maksimiraj produktivnost

  Povezujemo se z najboljšimi tržnimi strokovnjaki, da zagotovimo najboljše storitve za učinkovitost v industriji. Partnerski program za sodelovanje pri avtomatizaciji ti omogoča ustvariti popolno rešitev, saj lahko izbereš tehnologijo naših partnerjev in jo vključiš v ponudbo družbe Schneider Electric.

  Default Alternative Text

Benefits and opportunities

To meet complex business and system requirements with simple, effective and efficient solutions, we cultivate an ecosystem that incorporates CAPP Technology Partners. After stringent testing and validation, we recommend CAPP product offers to ensure we are responsive and flexible with our solutions.

Koristi in priložnosti

 • Ikona sestavljanke

  Za stranke

  Ko pripravljamo projekt ali rešitev avtomatizacije zate, se obrnemo na naše partnerske družbe CAPP, ki dodajo inovativne tehnologije in se nam pomagajo hitro odzvati na tvoje potrebe, saj lahko prispevajo manjkajoče delce v sestavljanki rešitve za avtomatizacijo.

 • Ikona rokovanja

  Za partnerje

  Zainteresirani smo za partnerstvo s podjetji, ki razvijajo rešitve in izdelke, ki lahko dopolnijo naše rešitve. Če želi tvoje podjetje izkoristiti podporo naših poslovnih povezav, je to program zate.

Kako ti lahko pomagamo

Pomagamo graditi celovite rešitve za avtomatizacijo tvojega poslovanja, saj razpolagamo z več kot 50 tehnološkimi partnerji in več kot 300 izdelki. Naš portfelj se deli v 3 kategorije:

 • How Prosyst AdiagX80 modules complete our PLC solutions

  Discover what CAPP technology partner Prosyst can bring to Schneider Electric customers.

 • Mackmyra: destilacija s težnostjo

  Podjetje Mackmyra je najelo Schneider Electric za pripravo rešitve za njihovo novo destilarno s poudarkom na učinkovitosti, občutljivosti okolja in varnosti. Schneider Electric je s seboj pripeljal partnerja za avtomatizacijo, družbo Bihl&Weidemann, saj je vedel, da bo njihova ponudba pomagala najti pravo rešitev za to stranko.

  Preberi zgodbo o uspehu
 • Izvajanje lastniških protokolov v avtomatizaciji rudarske družbe

  To sodelovanje ponazarja rudarski projekt, ki sta ga pripravila Schneider Electric in Gold Strategic Partner Hilscher. Schneider Electric velja za vodilno podjetje v industriji pri zagotavljanju rešitev za sektor rudarstva ter pridobivanja kovin in mineralov. V tem primeru je stranka iz Argentine najela naše storitve za svoj obrat za pridobivanje litijevega karbonata.

  Več informacij
  Default Alternative Text
 • Premagovanje omejitev presežnega komuniciranja

  Tesno sodelovanje med podjetjema Schneider Electric in Gold Strategic Partner Niobrara R&D je prišlo do izraza v projektu vodooskrbnega podjetja v Dallasu. Njihov cilj je bil priprava projekta širitve sistema procesnega nadzora ob hkratnem načrtovanju za prihodnost ter zagotavljanju zanesljivih storitev svojim strankam po pošteni ceni.

  Odkrij, kako
  large water pipe

  Poveži se z nami

  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.