Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   Rešitve za nadzor črpanja

   Schneider Electric je tvoj partner za inteligentno, energetsko učinkovito črpanje

  • Preproste rešitve za nadzor črpanja

   Odkrij rešitev za avtomatizacijo črpanja MachineStruxure. Ponuja obsežno knjižnico predprogramiranih blokov funkcij, ki omogočajo sestavljanje strojev.

  Poslovnež drži fotoaparat, pripravljen na fotografiranje, sam na belem ozadju – 64567: shutterstock, nadzor strojev, upravljanje energije, rudarska industrija

  Izzivi

  Da bi povečali zadovoljstvo strank, morate dobavljati stroje, ki so varni, energetsko učinkoviti in zanesljivi, stroškovno učinkovitejši in s krajšimi časovnimi okvirji. Vaša rešitev za nadzor je danes bolj kot kdajkoli prej ključni dejavnik, ki vas loči od tekmecev.
  cevovodi v obratu, upravljanje vode, nafta in plin, obdelava mineralov

  Rešitve za nadzor črpanja

  Zakaj sodelovati s podjetjem Schneider Electric?

  • Ikona za vodno črpalko

   Črpanje

   Rešitve avtomatizacije MachineStruxure™ pomagajo pri oblikovanju popolnoma optimiziranih rešitev črpanja, ki so stroškovno in energetsko učinkovite in obenem zagotavljajo najvišjo učinkovitost skozi celotno življenjsko dobo stroja.

  • IIkona z rastočo krivuljo

   MachineStruxure

   Z rešitvijo avtomatizacije MachineStruxure™ lahko sestaviš pametnejše stroje, tvoje poslovanje pa bo bolj dobičkonosno in trajno.

  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.