Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   Rešitve za nadzor obdelave materiala

   Rešitev za nadzor strojev za obdelavo materiala.

  • Odkrij našo stroškovno učinkovito rešitev za nadzor strojev za obdelovanje materiala.

   Oglej si, kako lahko optimiziraš svoje rešitve za obdelavo materiala, in odkrij popolne rešitve za avtomatizacijo Schneider Electric, ki ti pomagajo hitro oblikovati stroškovno in energetsko učinkovite stroje za obdelavo materiala, obenem pa kar najbolj povečati njihovo zmogljivost skozi celoten življenjski cikel.

   Privzeto spremenjeno besedilo

   Izzivi

   Za povečanje zadovoljstva strank moraš dobavljati varne, energetsko učinkovite in zanesljive stroje za obdelavo materiala, ki znižujejo stroške in omogočajo krajše časovne okvirje. Izbira rešitev za nadzor je zdaj bolj kot kdaj koli prej ključni dejavnik, ki te loči od tekmecev, na vsaki stopnji, od zasnove in razvoja, pa do izvedbe in vzdrževanja stroja.
   Inženirji ob stružnici v tovarni, sistemi strojev, avtomatizacija tovarne, procesni in strojni sistemi, nadzor procesov

   Naše rešitve za nadzor strojev za obdelavo materiala

   Celovite rešitve avtomatizacije za stroškovno in energetsko učinkovite stroje za obdelavo materiala.

   Zakaj sodelovati s podjetjem Schneider Electric?

   • Privzeto spremenjeno besedilo Obdelava materiala Schneider Electric ponuja celovite rešitve avtomatizacije, s pomočjo katerih lahko oblikuješ stroškovno in energetsko učinkovite stroje za obdelavo materiala, hkrati pa izboljšaš učinkovitost v celotnem življenjskem ciklu stroja. Z našimi rešitvami lahko skrajšaš čas dajanja stroja na trg s predhodno opredeljenimi preizkušenimi, potrjenimi in dokumentiranimi arhitekturami (TVDA).
   • IIkona z rastočo krivuljo MachineStruxure Z rešitvijo avtomatizacije MachineStruxure lahko hitreje sestaviš pametnejše stroje in opremo, tvoje poslovanje pa bo bolj učinkovito, dobičkonosno in trajnostno.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.