Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

   Voda in odpadna voda

   Podjetja za razsoljevanje in obdelavo odpadne vode skupnostim po vsem svetu dobavljajo čisto vodo. Tu smo, da vam to pomagamo narediti varno in učinkovito.

   Začni svoj projekt
  • Reference in viri strank Anglian Water: Ohranjanje toka vode

   Anglian Water je največje podjetje za vodo in odpadno vodo v Angliji. Glej, kako integriran sistem za upravljanje puščanja in tlak tej gospodarski javni službi pomaga zniževati stroške upravljanja izgube vode in doseganje skladnosti s predpisi.

  • Fritzens WWTP na Tirolskem, Avstrija: Neto poraba energije nič je postala realnost

   Nauči se, kako je procesna optimizacija spremenila tovarno za obdelavo odpadne vode Fritzens iz porabnika v proizvajalca energije zahvaljujoč rešitvam Schneider Electric.

   Več informacij
   Default Alternative Text
  • Poslovni primer Obrat za razsoljevanje v Sydneyju: Koriščenje ugodnosti nakupovanja na enem mestu za vse potrebe pri upravljanju elektrike, avtomatizacije in energije

   Obrat za razsoljevanje v Sydneyju, ki dnevno razsoli 250 milijonov litrov vode, zahvaljujoč našemu sistemu homogenega nadzornega sistema procesov z nepretrgano integracijo komponent in celostnim pristopom mesečno prihrani približno 1500 MWh.

   Več informacij
   Default Alternative Text
  • Informativni dokument Trije koraki za zmanjšanje skupnih stroškov lastništva v črpalnih sistemih

   Stroški porabe elektrike so postali naraščajoč delež pri skupnih stroških lastništva (TCO – Total Cost of Ownership) za industrijske črpalne sisteme. V tem poročilu je pojasnjeno, kako ti lahko Schneider Electric pomaga znižati TCO z omejeno naložbo.

   Več informacij
   Hydro electric dam with grassland and hills, water management, energy efficiency.
   Puščanje vode iz spoja med dvema velikima cevema, upravljanje vode.

   Izzivi

   Schneider Electric zagotavlja specifične rešitve za naslavljanje izzivov, s katerimi se srečuje industrija vode in odpadne vode, vključno z naslednjim: - učinkovita posodobitev zastarele infrastrukture, - znižanje stroškov energije in delovanja, - omogočanje boljšega upravljanja posledic naraščajočih zahtev uredb, - izboljšana vzdržljivost in odgovor na izredne razmere, - prilagajanje tehnologije za naslavljanje spreminjajoče delovne sile, - zagotavljanje javnega zdravja in varnosti.
   Pogled na tovarne za obdelavo vode z zraka, upravljanje vode.

   Rešitve za vodo in odpadno vodo

   Prihranek do 30 % v celotnem vodnem ciklu
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.