Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   Sistem naprednega upravljanja distribucije (ADMS)

  Electric power substation, electric power distribution.

  Izzivi

  Elektroenergetska podjetja se soočajo s številnimi izzivi: naraščanje pritiska s strani zakonodaje in potrošnikov po večji zanesljivosti in zmanjšanju emisij ogljika, prevzemanje razpršene proizvodnje iz obnovljivih virov in shranjevanje energije, pogostejše izredne vremenske razmere in izpadi omrežja ter staranje tako delovne sile kot tudi infrastrukture.
  • Rešitev

   Sistem naprednega upravljanja distribucije (ADMS) podjetja Schneider Electric – skupna rešitev DMS, SCADA, OMS in EMS – distributerjem ponuja modularno in fleksibilno platformo znotraj skupne uporabniške izkušnje, podatkovni model, integracijski okvir in varno infrastrukturo.
  • Zmožnosti

   ADMS omogoča napredno spremljanje, analiziranje, nadziranje, optimizacijo, načrtovanje in izobraževanje, s čimer elektroenergetskim podjetjem omogoča bolj zanesljivo, varno in učinkovito energijo.
  Upravljavci v nadzorni sobi elektrarne delajo s tehničnimi izzivi, poročanje o trajnosti.

  Aplikacije ADMS

  Povezane rešitve za pametna omrežja

  Naša rešitev ADMS predstavlja razvoj tehnologije nadzorne sobe z združitvijo sistemov DMS, OMS in SCADA v eno celostno rešitev za upravljanje omrežja. Kot del našega paketa rešitev za pametna omrežja vam lahko pomaga, da postanete ponudnik energije nove generacije, tako da zagotavlja bolj varno, zanesljivo in učinkovito upravljanje energije.

  Koristi

  • Električar dela na transformatorju, distribucija električne energije.
   Zagotavlja jasne in dosledne prikaze v realnem času ter predvidene in zgodovinske prikaze distribucijskega omrežja.
  • Upravljavci v nadzorni sobi elektrarne delajo s tehničnimi izzivi, poročanje o trajnosti.
   Omogoča, da upravljavci sistema, dispečerji, inženirji za načrtovanje, analitiki zanesljivosti in upravitelji delajo kot ekipa ter da imajo pristop do istega prikaza omrežnih podatkov.
  • Tehnik za daljnovod uporablja telefon in tablico, poročanje o trajnosti, internet stvari.
   Skupno situacijsko zavedanje zagotavlja učinkovito in zanesljivo upravljanje omrežnih operacij v raznolikem okolju, ki se hitro spreminja.
  • Postaja elektrarne, distribucija električne energije.
   Omogoča večjo zanesljivost omrežja, izboljšano operativno učinkovitost, zmanjšane operativne stroške, povečano varnost, izboljšano zaščito, podporo pri usklajevanju s predpisi, boljšo izkoriščenost sredstev in integracijo, ki temelji na standardih.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.