Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   A revolution in mining, minerals, and metals

   New digital technologies and the IoT are opening doors to untapped efficiency – and helping companies meet their toughest challenges. See what opportunities Schneider Electric can unlock for you.

  • Cement facility at dusk, cement production.

   RUDNINE/CEMENT

   Svojo poslovno dejavnost usmeri na pot trajnostne rasti in se pripravi na izzive prihodnosti z našo široko ponudbo rešitev za industrijo rudnin in cementa.

   • Odkrij novo generacijo porazdeljenih sistemov za upravljanje

    Izvedi, kako ti ekspertni procesni sistem PlantStruxure (PES – Process Expert System) pomaga upravljati proces izdelave cementa na lažji, pametnejši in bolj energetsko učinkovit način.

   • Argos: naredi več z manj

    Cement drži skupaj zgrajeni svet, vendar je trg kljub naraščajočim potrebam izrazito tekmovalen – zato morajo proizvajalci iskati načine, da z manj proizvedejo več. Podjetje Colombia’s Cementos Argos S.A. je zahvaljujoč družbi Schneider Electric ugotovilo kako.

   • Quzhai Cement: optimizacija proizvodnje

    Naša rešitev za optimizacijo cementne proizvodnje omogoča spremljanje, nadziranje in prepoznavanje neučinkovitosti procesa ter tako izboljšuje obrat in njegovo energetsko učinkovitost. Oglej si jo pri delu v tovarni cementa Quzhai Cement na Kitajskem in odkrij, kakšno vrednost prinaša njihovemu poslovanju. 

    Privzeto spremenjeno besedilo

    Izzivi

    Izboljšati moraš rezultate, prihodke in zaslužek in obenem optimizirati operativne in investicijske stroške. Prav tako moraš omogočiti trajnostni razvoj, izboljšati varnost zaposlenih in pridobiti/razviti nove talente.
    Industrijska tovarna cementa, proizvodnja cementa.

    Rešitve za cementno industrijo

    Industriji pomagamo izboljšati energetsko učinkovitost in trajnostno rast

    Zakaj delati z nami

    • Privzeto spremenjeno besedilo Prave rešitve za tebe Ponujamo rešitve za tvoje podjetje, ne glede na njegovo velikost. Izkoristi naše dolgoletne izkušnje za razvoj visoko zmogljivih in stroškovno učinkovitih rešitev.
    • Privzeto spremenjeno besedilo Strokovno znanje na področju cementne industrije Razumemo tvoje izzive in ti jih lahko pomagamo obvladati z našimi strokovnimi storitvami in obsežnim znanjem na področju cementne industrije.

    Dejstva

    • Privzeto spremenjeno besedilo Povečaj operativno učinkovitost z našimi rešitvami za optimizacijo proizvodnje in poslovanja.
    • Privzeto spremenjeno besedilo Prihrani pri energiji in zmanjšaj emisije z našo tehnologijo za energetsko učinkovitost in storitvami za trajnostnost.
    • Modra ikona z moškim Človek v svojem življenju porabi več kot 560 ton kamenja, peska, gramoza in cementa.
    • Modra ikona Zemlja Evropa-Afrika Več kot 150 držav po svetu ima delujoče tovarne cementa.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.