Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   Terenske storitve in storitve avtomatizacije

   Optimiziraj proračun in poslovanje s povečanjem življenjskega cikla svojih sredstev. Boljši rezultati zaradi izkušenj, večja varnost in nižji stroški vzdrževanja poleg izkušenega ponudnika celovitih storitev na terenu ter partnerja, ki mu lahko zaupaš.

   Oglej si posnetek

  Zate je Schneider Electric vedno tu.

  V jedru naše ponudbe storitev boš našel štiri ključna načela: odzivno podporo, fleksibilen pristop, proaktivno vodenje in popolno preglednost. Ker sledimo tem načelom, lahko varno in dosledno zagotavljamo strokovno oskrbo za vse tvoje sisteme, zaradi česar lahko posluješ z največjo zmogljivostjo.

  Storitve, prilagojene tvojim potrebam

  • Ne glede na starost opreme nudimo možnosti storitev, ki vključujejo vzdrževanje, upravljanje na daljavo, rezervne dele, usposabljanje, modernizacijo in posvetovanje – usklajeno s 5 ključnimi fazami življenjskega cikla upravljanja sredstev. Delavec in vodja v skladišču. Distribucija električne energije

  • Poslovnež s preglednimi načrti nad proizvodnjo vedno ostaja pred vsemi večjimi izzivi, saj ima skozi življenjski cikel na voljo zares celovite terenske storitve podjetja Schneider Electric. Industrijska avtomatizacija

  • Delo tehnikov v podatkovnem središču, poslovanje na področju IT, delovanje podatkovnega središča. Kritično napajanje in hlajenje

  • Privzeto spremenjeno besedilo Storitve, povezane s sistemi za upravljanje zgradb

  Privzeto spremenjeno besedilo

  Storitve za vsako fazo življenjskega cikla

  Načrtuj – namesti – upravljaj – optimiziraj – obnovi

  Zakaj sodelovati s podjetjem Schneider Electric

  • Privzeto spremenjeno besedilo En sam ponudnik storitev Primeren za vse poslovne sektorje, storitve so na voljo po vsem svetu, kakor tudi lokalno na kraju samem. Zagotavljamo strokovno znanje za celoten življenjski cikel infrastrukturnih sredstev, od same lokacije pa do nivoja družbe.
  • Privzeto spremenjeno besedilo Uvedi nadzor nad stroški vzdrževanja. En načrt servisiranja z enim odgovornim ponudnikom. Naj bo upravljanje in finančno načrtovanje lažje zaradi nadzorovanih in doslednih stroškov brez presenečenj.

  Stopi v stik z našim predstavnikom še danes!

  Obrni se na naše strokovnjake za podporo v kateri koli fazi projekta in se dogovori za storitev, ki izpolnjuje tvoje potrebe.
  Stopi v stik z nami
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.