Slovenia

Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

 • Female worker using a touchscreen computer viewing big data analytics, digital economy.
  Tehnološke rešitve za zbiranje in spremljanje širokih energetskih in trajnostnih podatkov objekta ali podjetja za poročanje in analizo

  Merjenje, spremljanje in poročanje

 • Si pripravljen za energetsko trajnost in upravljanje velikih podatkov?

  Odkrij, kako lahko platforma v oblaku zbira zbrane podatke in analizira načine za zmanjšanje stroškov energije ter pripomore k večji energetski učinkovitosti.

 • Organizacija Earth Rangers izboljšuje svoj pogled

  Odkrij, kako je organizacija Earth Rangers prejela platinast certifikat LEED s pomočjo sistema energetskega upravljanja.

 • Revizija računa za energijo izdelovalcu stekla prihrani 300.000 $

  Svetovni proizvajalec stekla se zanaša na podrobno analizo s strani Schneider Electric pri reviziji računov za energijo. Proaktivno prepoznavanje in razreševanje dragih napak lahko ima neposredne vplive na finančne rezultate podjetja

  Več informacij
  Two workers discuss beverage facility management
 • Izdelovalec avtomobilov prihrani 30.000 $ zaradi izogibanja poznega plačevanja pristojbin s centraliziranim plačilnim procesom

  Svetovni proizvajalec stekla se zanaša na podrobno analizo s strani Schneider Electric pri reviziji računov za energijo. Proaktivno prepoznavanje in razreševanje dragih napak lahko ima neposredne vplive na finančne rezultate podjetja.

  Več informacij
  Engineer involved in facility management
  Poslovneži s tabelami in tablicami primerjajo podatke o upravljanju energije

  Izzivi

  Imaš velike cilje za znižanje stroškov in porabe energije, nimaš pa podatkov, ki so za to potrebni. Imaš obrate po vsej državi ali vsem svetu. Zbrati moraš podatke za vse te obrate za spremljanje in analizo porabe virov ter iskanje učinkovitosti. Imaš majhno ekipo in potrebuješ strokovno znanje, ki ti bo pomagalo razumeti vse te podatke.
  Skupina moških pregleduje programsko opremo za upravljanje energije na računalniškem zaslonu.

  Zakaj sodelovati s podjetjem Schneider Electric?

  • Privzeto spremenjeno besedilo

   Inovativna tehnologija

   Zagotavljamo programske rešitve, ki izpolnjujejo vsako edinstveno zahtevo. Naj gre za objekt ali programsko opremo (SaaS), mi imamo tehnološko rešitev za potrebe velikih podatkov.

  • Ikona EcoXpert

   Zunanje strokovno znanje

   Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali prihraniti energijo, saj se posvečajo nudenju pomoči pri povečanju učinkovitosti.

  Dejstva

  • Privzeto spremenjeno besedilo Več kot 30 % podjetij ne uporablja tehnologije za upravljanje in nadzor porabe energije.
  • Privzeto spremenjeno besedilo 88 % organizacij je dejalo, da morajo izboljšati poročanje o energiji.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.