• Casual team discussing energy and sustainability around a computer, sustainability consulting

  Varčevanje z energijo

  Najprej si zamisli energetsko in stroškovno učinkovito vzdržno podjetje. Nato spoznaj naše storitve za energijo in vzdržnost, vključno z upravljanjem obsežnih podatkov in spremeni to vizijo v poslovno realnost.

  Preberi informativni dokument
 • Default Alternative Text

  Preverja vzdržnost se je prijavila v Hilton

  Mednarodna hotelska veriga ugotavlja, da Schneider Electric izboljšuje učinkovitost, izkušnje in inovacije na vseh ravneh lastnine.

  Oglej si posnetek
  • Si pripravljen na BIG DATA? Upravljanje in varčevanje z energijo

   Spoznaj, kako lahko platforma v oblaku na ravni podjetja zbira in analizira podatke in s tem omogoči učinkovitost in nižje stroške.

   Pregled na dva para rok, ki pregledujeta obsežne podatke z analizami v obliki grafikonov ter grafe na papirju in tabličnem računalniku, poročanje o vzdržnosti.

   Izzivi

   Želiš povečati preglednost podjetja, da bi dosegel cilje na področju energije in vzdržnosti. Tvoji prioriteti sta znižanje stroškov poslovanja in večja energetska zanesljivost. Tvoji viri so omejeni, a potrebuješ prave podatke, da bi razumel svoje trenutno stanje in način za prednostno razporeditev projektov.
   Poslovna stavba s številnimi okni za energetsko učinkovitost, pametne zgradbe v pametnih mestih.

   Povečaj učinkovitost in dobičkonosnost

   Dejstva

   • Modra ikona Zemlja Evropa-Afrika V Evropi so cene naravnega plina v letu dni narasle za 50 %.
   • Privzeto spremenjeno besedilo 86 % podjetij uporablja programe s preglednicami za spremljanje energetskih podjetij, a jih je le 33 % zadovoljnih z njimi. Kar 88 % teh programov za preglednice vsebuje napake.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.