Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

 • Default Alternative Text

  Razumevanje platforme EcoStruxure

  Hrbtenica aplikacij, ki jih omogoča internet stvari (IoT). Svoje povezano podjetje preoblikuj prek naše temeljne tehnološke platforme.

  Oglej si posnetek
 • Default Alternative Text

  Investiranje v izobraževanje za internet stvari

  Z družbo ESCP Europe smo sklenili partnerstvo z namenom oblikovanja sedeža interneta stvari, da bi jutrišnji voditelji razumeli spreminjajoče se poslovno okolje v obdobju interneta stvari.

  Oglej si posnetek

  EcoStruxure™ Platform

  Digitalna hrbtenica, ki vsebuje najboljše rešitve OT z najnovejšo tehnologijo IT, za odklepanje ujetih vrednosti v tvojem poslovanju in izkoriščanje pravega potenciala interneta stvari.
  • Soinovacija: Pospeševanje in nadgrajevanje digitalne preobrazbe

   Soinovacijski ekosistem partnerjev digitalnega zavezništva podjetja Schneider Electric, kot so Microsoft, Accenture, zagonska podjetja in stranke, mu omogoča, da prilagaja svojo arhitekturo interneta stvari, EcoStruxure, digitalnemu potovanju vsake stranke. Študija primera Deloittove zgradbe »The Edge« predstavlja inovativne digitalne rešitve za izboljšano energijsko učinkovitost.

  • Izkoriščanje ekosistema interneta stvari

   Naš pristop, ki temelji na odprtih standardih, je obogaten s sodelovanjem z organi za industrijske standarde, kot sta Industrial Internet Consortium, IEEE, in Open Interconnect Consortium, ter s tehnološkim partnerstvom z vodilnimi podjetji v industriji, kot so Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Intel, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey in IBM.

  • Odklepanje vrednosti industrijskega interneta stvari (IIoT)

   Cyril Perducat se pridruži klepetu v Hardwired, v katerem razpravljajo o IIoT, umetni inteligenci (UI) in vrednosti, ki jo platforma EcoStruxure prinaša našim strankam.

   Odkrij EcoStruxure

   En sam sistem interneta stvari, ki ti omogoča tekmovanje v današnjem digitalnem svetu. EcoStruxure spreminja pravila igre. V svojem poslovanju že danes spoznaj dodano vrednost v obliki varnosti, zanesljivosti, učinkovitosti, trajnosti in povezljivosti.
   Prenesi zdaj

   Uspešne zgodbe EcoStruxure™

   IoT in trajnostno podjetje

   Povezljivost interneta stvari spodbuja inteligentno sprejemanje odločitev, ki temeljijo na dejstvih, optimizira učinkovitost sredstev ter finančno kvantificira trajnostna prizadevanja za boljše rezultate.

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.