Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   Spodbujamo INOVACIJE

   In s platformo EcoStruxure™ to počnemo na vseh ravneh. Odkrijte, kako družba Schneider Electric uresničuje pogumne zamisli z INOVATIVNIM portfeljem v internet povezanih izdelkov, mejnega nadzora ter aplikacij, analiz in storitev.

   Ogled
  • Default Alternative Text

   2020: Zamisel o NIČ ODPADKIH

   NIČ ODPADKOV v proizvodnih obratih do leta 2020 je pogumna zamisel. S platformo Schneider EcoStruxure™ družba Whirlpool s podatki in podporo strokovnjakov spodbuja ter dosega svojo trajnostno strategijo.

   Oglej si posnetek
  • Default Alternative Text

   Svetovna turneja vrhunskih srečanj na temo inovacij (Innovation Summit)

   V digitalnem gospodarstvu lahko le z drznimi idejami in inovacijami ostaneš konkurenčen. Vrhunska srečanja na temo inovacij, ki jih organizira podjetje Schneider Electric, so namenjena temu, da te pripravijo na vodilno vlogo v tem obdobju.

   Več informacij

   EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

   EcoStruxure je na internetu stvari zasnovana, Plug and Play, odprta, interoperabilna arhitektura in platforma podjetja Schneider Electric v domovih, zgradbah, podatkovnih središčih, infrastrukturi in industriji.

   Ponuja inovativnost na vsaki stopnji, od povezanih izdelkov do mejnega nadzora in aplikacij, analitike ter storitev, na 6 področjih strokovnega znanja in izkušenj – energija, IT, gradnja, stroji, elektrarna in omrežje – našim strankam zagotavlja povečano vrednost glede varnosti, zanesljivosti, operativne učinkovitosti, trajnosti in povezljivosti.

   Predstavljene zgodbe naših strank

   • ArcelorMittal

    Podjetje ArcelorMittal uporablja platformo Schneider EcoStruxure™ Plant, ki zagotavlja neprekinjeno obratovanje. V svojih obratih izboljšuje kakovost jekla, hkrati pa zagotavlja okolju prijaznejše delovanje.

   • Hilton Garden Inn, Dubai Mall of the Emirates

    Največji hotel Hilton Garden Inn zunaj ZDA je zdaj eden najučinkovitejših in trajnostnih hotelov verige.

   • Energetska omrežja SA

    Zagotavljanje dobave elektrike 1,5 milijona gospodinjstev tudi v najsilovitejših nevihtah je drzna zamisel.

   • Telefónica

    S platformo Schneider EcoStruxure™ IT zmore podatkovno središče Alcalá podjetja Telefónica dovajati neverjetnih 14 kW na omarico, hkrati pa zagotavlja zanesljive storitve.

   Glej | IoT: Električna energija za serijo Digital Economy (Digitalno gospodarstvo)

   Internet stvari ponovno definira interakcijo med podjetji in potrošniki. Priča smo še nikoli prej videni dostopnosti do inovativnih tehnologij, večanju zahtev strank in goram podatkov. Nobena industrija ni ostala nedotaknjena. Ta ekskluzivna serija televizijske hiše CNBC, ki jo sponzorira podjetje Schneider Electric, raziskuje trende in tehnologije, ki pripravljajo teren za preusmeritev v digitalno gospodarstvo.
   • Svetovna turneja vrhunskih srečanj na temo inovacij (Innovation Summit)

    Spoznaj naša vrhunska srečanja na temo inovacij in odkrij, kako lahko uspevaš v hitro se spreminjajočem svetu. Pridruži se nam na naslednjem srečanju v Parizu, 5. in 6. aprila, kjer se bomo pripravljali na poganjanje digitalnega gospodarstva.

    Pridruži se digitalni revoluciji!
    Default Alternative Text

   Dejstva o platformi EcoStruxure

   • 21.000 sistemskih integratorjev in partnerjev v enem ekosistemu
   • 1,5 milijona upravljanih sredstev
   • Več kot 40 komercializiranih digitalnih storitev
   Privzeto drugo besedilo

   Odkrij platformo EcoStruxure™

   Platforma EcoStruxure™, edinstven odprt sistem interneta stvari, ki omogoča konkurenčnost v današnjem digitalnem svetu, spreminja pravila. Odkrij povečano vrednost koriščenja interneta stvari za varnost, zanesljivost, učinkovitost, trajnost in povezljivost v svojem podjetju. Prenesi zdaj
   Privzeto drugo besedilo
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.