Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

 • Default Alternative Text

  2050: ogljično nevtralna PRIHODNOST

  Prehod v ogljično nevtralno PRIHODNOST je pogumno prizadevanje. Še posebej zato, ker je treba za zagotavljanje čiste energije več milijonom uporabnikov nadgraditi zastarelo državno omrežje. Podjetju Enel zagotavlja uspeh platforma Schneider Electric EcoStruxure™ Grid.

  Ogled
 • Default Alternative Text

  ZANESLJIVOST tudi med nevihto

  Zagotavljanje dobave elektrike 1,5 milijonu gospodinjstev tudi v najsilovitejših nevihtah je pogumna zamisel. SA Power Networks se za ZANESLJIV nadzor in upravljanje svojega obsežnega omrežja zanaša na Schneider platformo EcoStruxure™ Grid. Tako pomaga zagotavljati, da so prebivalci Južne Avstralije varni tudi v najbolj neprijaznih vremenskih pogojih.

  Oglej si posnetek

  EcoStruxure™ Grid

  Mreža EcoStruxure™ povečuje učinkovitost tvoje mreže za trajnostna omrežja, od neopazne lokalne proizvodnje in integracije na meji mreže do povezovanja povpraševanja in ponudbe.
  Privzeto drugo besedilo

  Sproži digitalno omrežje

  Posodobitev in digitalizacija omrežja predstavlja priložnost za rast javnih služb. Izboljša zanesljivost, omogoča trajnost, poveča učinkovitost in varnost ter izboljšuje delovanje. Preberi objavo na blogu

  Energetska dejstva in trendi

  • 75 milijard naprav, povezanih v internet stvari do leta 2025
  • 58-odstotna rast potreb po energiji v svetovnem merilu do leta 2040
  • 72-odstotno znižanje cene sončne energije od leta 2009
  Privzeto drugo besedilo
  • Gradnja novega energetskega sveta V novem energetskem svetu, ki ga poganjajo trendi razogljičenja, decentralizacije in digitalizacije, javne gospodarske družbe potrebujejo inovacije in razvoj.
  • Prihodnost energije je tukaj Digitalizacija, decentralizacija in razogljičenje na novo oblikujejo pridobivanje, transport, distribucijo in porabo električne energije. Še več informacij lahko najdeš v Bloombergovem intervjuju z našim glavnim direktorjem za strategijo, Emmanuelom Lagarrigueom, z naslovom »Vrhunsko srečanje o prihodnosti energetike«.
  • Pametna omrežja pomagajo k doseganju njihovega potenciala
   Platforma EcoStruxure za elektroenergetska podjetja Pametne javne službe se morajo razvijati v smeri pametnih omrežij, novih poslovnih modelov in novih storitev za stranke za rast onkraj prodaje energije. Odkrij, kako
  • Toplotna energija, električni daljnovod in čudovit sončni zahod
   Digitalna razdelilna postaja Naša nova rešitev združuje interoperabilnost, kibernetsko varnost in povezljivost ter izkorišča internet stvari z namenom ustvarjanja lagodnejšega življenja in zbiranja podatkov s terena na stopnjo podjetja v realnem času za namene upravljanja sredstev. Več informacij

  Spoznaj zgodbe uporabnikov omrežja EcoStruxure™

  • "Innovation Summit", svetovna turneja vrhunskih srečanj na temo inovacij

   Spoznaj naš "Innovation Summit", vrhunska srečanja na temo inovacij in odkrij, kako lahko uspevaš v hitro se spreminjajočem svetu. Pridruži se nam na naslednjem srečanju v Parizu, in aprilu, kjer se bomo pripravljali na poganjanje digitalnega gospodarstva.

   Pridruži se digitalni revoluciji!
   Default Alternative Text
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.