Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   Zanesljivi podatki za DIGITALNA življenja

   Zagotavljanje varnih oblačnih storitev v podatkovnem središču z eno od največjih gostot podatkov na svetu je pogumna zamisel. S platformo EcoStruxure™ IT družbe Schneider omogoča podatkovno središče Alcalá podjetja Telefónica zanesljive storitve, ki se prilagajajo vedno bolj DIGITALNIM življenjem strank, in hkrati dovaja neverjetnih 14 kW na omarico.

   Ogled
  • Default Alternative Text

   POVEZAVA v vseh vremenskih razmerah

   Zagotavljanje, da ima 4000 učencev VZPOSTAVLJENO POVEZAVO za prvovrstno izobraževanje v kakršnem koli vremenu, je pogumna zamisel. Šolsko okrožje otoka Bainbridge s Schneider platformo EcoStruxure™ IT zagotavlja, da imajo tamkajšnje šole vedno vzpostavljeno povezavo. Tako se lahko učenci učijo ne glede na vremenske razmere.

   Oglej si posnetek
  • Default Alternative Text

   Uravnavanje tveganj pri posodobitvi podatkovnih centrov

   Posodobitev podatkovnih centrov ni enostavna. Uspešna posodobitev zahteva pravilno kombinacijo sredstev v oblaku, kolokaciji in sredstev na mestu samem, odločitve, ki jih sprejmeš, pa lahko imajo velik vpliv na učinkovitost poslovanja.

   Dostop do poročila
  • Default Alternative Text

   Tvoja naslednja velika zamisel

   Predstavljaj si tole: dobiš odlično zamisel, ki nenadoma postane globalna.
   Ali je tvoj podatkovni center pripravljen na naslednjo veliko zamisel?

   Oglej si posnetek

   EcoStruxure™ IT

   V povezanem svetu je bolj kot kadar koli prej pomembno zaščititi kritične informacije in podatke. Zagotovi, da se bo lahko fizična infrastruktura tvojega podatkovnega centra hitro prilagodila prihodnjim zahtevam, ki jih bo vodil internet stvari ter tudi rasti – v oblaku in na meji, ne da bi bila pri tem kadar koli ogrožena razpoložljivost ali učinkovitost delovanja.
   Privzeto drugo besedilo

   Odkrij platformo EcoStruxure za podatkovna središča

   Spoznajte, kako je lahko s pretvorbo podatkov povezanih naprav v uporabne informacije podatkovno središče bolj odporno, učinkovito in močnejše. Dostop do spletnega seminarja

   Dejstva o platformi EcoStruxure za podatkovna središča

   • 30-odstotno povečanje pri izrabi infrastrukture
   • 30-odstotno zmanjšanje števila lažnih alarmov
   • 60-odstotno hitrejše uvajanje
   Privzeto drugo besedilo
   • Podatkovni centri in omrežni sistemi

    Smo vodilni ponudnik rešitev za fizično infrastrukturo za celotno podatkovno središče in njegovo življenjsko dobo.

    Več informacij
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Privzeto drugo besedilo
    Ponudniki storitev v oblaku Ponudniki telekomunikacijskih storitev, storitev gostovanja strežnikov in storitev v oblaku z našimi rešitvami ob porastu digitalizacije samozavestno zrejo v prihodnost. Več informacij
   • Bančni uslužbenec v izpostavi banke
    Bančništvo in finance Bankam in strankam s področja financ pomagamo dosegati trajnostno rast, upravljati z operativnim tveganjem in dosegati uspeh pri njihovem digitalnem preoblikovanju. Več informacij

   Zgodbe naših strank – platforma EcoStruxure™ IT

   • Živalska logika

    Odstri kulise in spoznaj, kako naše vnaprej izdelano podatkovno središče, ki se ga hitro postavi, pomaga studiu za animacijo in vizualne učinke, ki je sodelovalo pri filmih LEGO Film, Matrica in Veliki Gatsby.

   • Šolsko okrožje Bainbridge Island

    Platforma EcoStruxure™ IT zagotavlja nemoteno izobraževanje v izvrstnem izobraževalnem okolju. Z opazovanjem celotnega omrežja v realnem času ohranja delovanje šole.

   • Telefónica

    S platformo EcoStruxure™ IT zmore podatkovno središče Alcalá podjetja Telefónica dovajati neverjetnih 14 kW na omarico, hkrati pa zagotavlja zanesljive storitve. Spoznajte, kako je podjetje povečalo zmogljivost in izboljšalo svojo stroškovno učinkovitost.

   • Internap

    Internap, ponudnik kolokacije, narekuje tempo z združevanjem naših modularnih in razširitvenih izdelkov za zanesljivo rast mejnega računalništva s pomočjo temu namenjene rešitve za infrastrukturo podatkovnih središč.

   • "Innovation Summit", svetovna turneja vrhunskih srečanj na temo inovacij

    Spoznaj naš "Innovation Summit" vrhunska srečanja na temo inovacij in odkrij, kako lahko uspevaš v hitro se spreminjajočem svetu. Pridruži se nam na naslednjem srečanju v Parizu, in aprilu, kjer se bomo pripravljali na poganjanje digitalnega gospodarstva.

    Pridruži se digitalni revoluciji!
    Default Alternative Text
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.