Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

  • Default Alternative Text

   HeForShe at the Schneider Electric Marathon de Paris 2017

   The first marathon to promote HeForShe, raising profile in a sport where men and women are participating and challenge limits together.

  • Default Alternative Text

   International Women’s Day 2017

   On March 8, we celebrate our diverse and inclusive culture that fosters gender equality, women's networks, leadership programs and forums.

  • Default Alternative Text

   Be part of it

   What does diversity and inclusion mean to Schneider Electric ? Discover it now!

   Watch video
  • Default Alternative Text

   Each of us is unique

   Watch Video

   Raznolikost je naša dediščina in prihodnost. Bodi njen del.

   Raznolikost je sestavni del zgodovine, kulture in identitete podjetja Schneider Electric. Vključevanje je naš način obravnave in sprejemanja razlik. Oblikovati želimo vključujočo kulturo, v kateri so vse oblike raznolikosti resnična vrednost za podjetje.
   • Upravljanje

    Kako Schneider Electric spodbuja raznolikost in vključenost znotraj podjetja?

   • Pobude

    Vse o pobudah, ki so jih razvile globalne in lokalne ekipe za promocijo raznolike in vključujoče kulture, enakosti med spoloma, ženskih omrežij, vodstvenih programov in forumov

   • Dogodki komiteja HeForShe na hongkonški univerzi

    Pogovor HeForShe na hongkonški univerzi z Elizabeth Nyamayaro – vodjo iniciative agencije ZN za ženske HeForShe

    Hongkonška univerza je gostila srečanje komiteja vodij HeForShe IMPACT, ki s pogovorom in sodelovanjem spodbuja spremembe. Na hongkonški univerzi je potekal dogodek HeForShe z gostjo go. Elizabeth Nyamayaro, višjo svetovalko vodje agencije ZN za ženske in vodjo iniciative agencije ZN za ženske HeForShe. Monette Sunga, predstavnica raznolikosti in vključevanja podjetja Schneider Electric za vzhodno Azijo in Japonsko, je predstavila napredek in dosežke podjetja Schneider Electric ter izzive, s katerimi se podjetje sooča na področju gibanja za enakost spolov.

    Default Alternative Text
   • Program za podjetništvo žensk

    Program za podjetništvo Brazilk je dosegel velik vpliv na gospodarsko opolnomočenje žensk – agencija ZN za ženske – kot pilotska iniciativa v podjetniških dejavnostih. Cilj programa je poučiti tako moške kot ženske v zaledju Bahije o osnovah električnega in brezmrežnega fotovoltaičnega sistema z ozirom na spol in vključiti ženske znotraj skupnosti v podjetniške dejavnosti, povezane z elektriko in energijo.

   • Vodje podjetja Schneider Electric nadaljujejo svoja prizadevanja za enakost spolov

    40 državnih predsednikov podjetja Schneider Electric je ratificiralo globalna Načela opolnomočenja žensk (WEP), ki sta jih pripravili agencija ZN za ženske in globalni dogovor ZN konec junija 2016. Teh 40 vodij nadzoruje več kot 90 odstotkov zaposlenih v podjetju Schneider Electric.
    Podpisniki načel WEP se javno zavezujejo, da se bodo po najboljših močeh trudili, da bodo moškim in ženskam zagotavljali enake možnosti in jim omogočali, da dosežejo svoj potencial.

    Privzeto spremenjeno besedilo
   • Ponosni smo, da eden od naših zaposlenih nosi baklo z olimpijskim ognjem

    Henry Gurgel iz podjetja Schneider Electric Brazil – član brazilske paraolimpijske reprezentance dvigovalcev uteži – je nosil olimpijsko baklo skozi zvezno državo Ceara.

   • HeForShe IMPACT 10x10x10, Davos 2016

    Na konferenci HeForShe IMPACT 10x10x10 v Davosu so januarja 2016 izdali paritetno poročilo. Deset vodilnih svetovnih podjetij je izdalo nove podatke o raznolikosti spolov med delovno silo v otvoritvenem paritetnem poročilu HeForShe agencije ZN za ženske.

   • Sedež Združenih narodov v New Yorku

    Jean-Pascal Tricoire, generalni direktor podjetja Schneider Electric, je prejel eno od petih podeljenih nagrad za svojo dokazano zavezanost in uvajanje politik, ki omogočajo napredovanje in opolnomočenje žensk na delovnem mestu, na trgu in v skupnosti.

    • #HeForShe Naša mobilizacija za podporo globalnega solidarnostnega gibanja

     Odkar smo postali eno izmed 10 vodilnih podjetij v pobudi IMPACT 10x10x10, se je veliko delavcev zavzeto vključilo v to navdihujočo pobudo.

     Brošura HeForShe (pdf, 932 Kb)
     Default Alternative Text
    • Podpora enakosti med spoloma

     V preteklem letu smo podprli in izvajali politike, ki krepijo vlogo žensk na delovnem mestu. S preoblikovanjem podjetniškega vedenja postavljamo enakost med spoloma na prvo mesto naše agende, raznolikost pa postaja ena izmed ključnih komponent poslovne strategije in zaposlovanja.

     Brošura o podpori enakosti med spoloma (pdf, 1 Mb)
     Default Alternative Text
    • Zaveze vrhunskih voditeljev

     Naslavljanje naše kulture je eden naših ključnih izzivov, če želimo postati družba z ravnovesjem med spoloma.
     Kulturo je treba začeti spreminjati z vrha.

     Brošura o zavezah vrhunskih voditeljev (pdf, 1,3 Mb)
     Business colleagues looking at blueprint
    • Večja vloga žensk

     Če obravnavamo ženske z enakim spoštovanjem in dostojanstvom, ustvarjamo in spodbujamo ugodno in razumevajoče okolje, v katerem se vsi posamezniki zavedajo svojega največjega potenciala v podjetju, ne glede na spol in druge razlike.

     Brošura o večji vlogi žensk (pdf, 1,2 Mb)
     Default Alternative Text
    • Informativni dokument Kako lahko večja enakopravnost med spoloma spodbuja poslovanje svetovnih korporacij

     Veliko svetovnih korporacij se skuša prilagoditi novim razmeram, kot sta gospodarska nestabilnost in spremenjen način življenja. Raziskava je pokazala, da sta pomanjkanje novih idej in upiranje alternativnim pristopom glavna razloga stagnacije v današnjem poslovnem okolju. Pokazala je tudi veliko neuravnoteženost med spoloma v vodstvu in srednjem managementu svetovnih organizacij, kar povzroča pomanjkanje kreativnosti pri reševanju poslovnih težav. Ta dokument proučuje vlogo uravnoteženosti med spoloma pri večji rasti in inovacijah.

     Informativni dokument Kako lahko večja enakopravnost med spoloma spodbuja poslovanje svetovnih korporacij (pdf, 668 Kb)
     Default Alternative Text
     Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.