Slovenia

Pozdravljeni na spletnem mestu družbe Schneider Electric

Pozdravljeni na našem spletnem mestu.

Izberete lahko drugo državo in si ogledate razpoložljive izdelke ali obiščete naše svetovno spletno mesto in si ogledate informacije o družbi.

Izberi drugo državo ali regijo

 • Default Alternative Text

  Profil podjetja

  Schneider Electric je vodilno podjetje na področju digitalne transformacije energetskega upravljanja in avtomatizacije v domovih, zgradbah, podatkovnih središčih, infrastrukturi ter panogah.

 • O Schneider Electric

  Schneider Electric vodi digitalno transformacijo upravljanja energije in avtomatizacijo domov, stavb, podatkovnih centrov, infrastrukture in različnih industrij.
  S prisotnostjo v preko 100 državah, je Schneider Electric nesporno vodilno podjetje tako na področju upravljanja z energijo – srednja napetost, nizka napetost in neprekinjeno napajanje, kot tudi na področju avtomatizacije. Zagotavljamo integrirane učinkovite rešitve, ki združujejo energetiko, avtomatizacijo in programsko opremo.
  Na naši Odprti platformi, ki prinaša nadzor v realnem času in učinkovitost delovanja, sodelujemo v našem globalnem ekosistemu z največjo partnersko, integratorsko in razvojno skupnostjo.
  Verjamemo, da veliki ljudje in partnerji delajo Schneider Electric dobro podjetje ter da naše zaveze k inovacijam, raznolikosti in trajnostnem razvoju zagotavljajo da je Life is On vsepovsod za vsakogar in v vsakem trenutku.

  Več
  Facilities manager using energy monitoring software on a multiple screen view, industrial energy management.
 • Naša tehnologija je povsod.

  Naše tehnologije zagotavljajo, da je življenje vključeno vsepovsod, za vsakogar in v vsakem trenutku.

  Privzeto drugo besedilo

  EcoStruxure™ Customer Success Stories

  Predstavljene zgodbe naših strank
  Privzeto spremenjeno besedilo

  Dostop do naše pisarne

  Poišči pisarno podjetja Schneider Electric blizu vas, s pomočjo našega iskalnika.
  • Naša struktura upravljanja

   Schneider Electric je evropsko podjetje z upravnim odborom. Funkcije predsednika in izvršnega direktorja opravlja Jean-Pascal Tricoire, ki je bil 25. aprila 2013 imenovan za predsednika in izvršnega direktorja.

   Razumi več
   Default Alternative Text
  • 180 + let zgodovine in inovacij

   Našo zgodbo pišejo generacije ljudi, ki so preoblikovale naše podjetje in svet, skoraj dve stoletji. Danes naša dediščina nam omogoča inovacije na vseh ravneh in zagotoviti, da je življenje na poti.

   Preberi več
   Default Alternative Text

  Raznolikost je naša dediščina in prihodnost. Bodi njen del.

  Raznolikost je sestavni del zgodovine, kulture in identitete podjetja Schneider Electric. Vključevanje je naš način obravnave in sprejemanja razlik. Oblikovati želimo vključujočo kulturo, v kateri so vse oblike raznolikosti resnična vrednost za podjetje.
  • Biti šampion za HeForShe pomeni ...

   Direktor podjetja Schneider Electric, Jean-Pascal Tricoire, deli svoj osebni klik trenutka in svojo vlogo pri spodbujanju enakosti spolov.

  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.